Opinie

 

Zachęcamy Państwa do przesyłania opinii na temat imprez, na których mogli nas Państwo usłyszeć - szczególnie tych pozytywnych :)
Wypowiedzi / odpowiedzi opublikujemy na naszej stronie lub odpowiemy indywidualnie.
Prosimy nie stosować poniższego formularza do bezpośredniego kontaktu z zespołem.
Jeśli obrazek z kodem jest nieczytelny - prosimy przed wpisaniem opinii odświeżyć stronę (w Internet Explorer - klawisz F5).
 

 

 

 

Państwa opinie:

 

 

 

No nie będziemy oryginalni: super zespół, super zabawa, fajne miejsce oraz oprawa całości. Monika i Mateusz, Kasztel-Kajsówka, sierpień'15

MONIKA I MATEUSZ 28.11.2015 / 11:58

 

 

Polecamy zespół Positive-Music, gwarancja dobrej zabawy :-) Natalia i Krzysztof, Stary Dwór w Porębie, VIII 2015

NATALIA 28.11.2015 / 11:55

 

 

Dziękujemy za świetne granie, super udana imprezka, Krzysiek i Anna (Sala Artur Oświęcim)

KRZYSIEK I ANNA 23.11.2015 / 18:58

 

 

Kiedy blisko rok temu zaczęliśmy intensywne poszukiwania naszego zespołu nie sądziliśmy, że będzie to tak trudne. Zależało nam na odpowiedniej oprawie muzycznej naszego wesela, na zabawach w dobrym tonie, na tym, by repertuar by wszechstronny i nie zdominowany przez disco polo :) Po wielu godzinach spędzonych w internecie udało nam się znaleźć nasz Zespół Positive. Był to świetny wybór! Polecamy z całego serca! Bardzo miły, bezproblemowy kontakt, możliwość przyjechania na próbę, świetny repertuar i co najważniejsze - rewelacyjne wykonania. Wszyscy nasi goście byli zachwyceni muzyką na naszym weselu. Dziękujemy za współtworzenie naszych cudownych weselnych wspomnień tamtego dnia i nocy :)

EWELINA I MARCIN 14.10.2015 / 15:18

 

 

Dziękujemy serdecznie za oprawę muzyczną wesela! Zespół tworzy fantastyczną atmosferę, goście bawili się do samego rana. Zespół oceniamy jako bardzo dobry. Świetny repertuar, goście zachwyceni wykonaniem utworów. Impreza udała się znakomicie!

ALICJA I PAWEŁ 28.04.2014 / 15:18

 

 

Witamy! Monika i Piotr 10.08.2013. Było super, oprawa muzyczna na 100% na żywo, świetny głos Pani wokalistki, reszta zespołu rewelacja. Nie powtarzali kawałków, grali na najwyższym poziomie. Dobry zespół - dobra cena. Zapraszają na próby. Nie zastanawiajcie się - dzwońcie i umawiajcie się na odsłuch. 100% polecamy! Przy następnej większej imprezie na pewno o nich będziemy pamiętać :)

P.s. Moglibyście częściej dodawać klipy na stronę ;)
Ocena za zespół: Super, Ocena za stronę: Super.
POZDRAWIAMY ZESPÓŁ!

MONIKA I PIOTR 03.10.2013 / 07:40
 

 

Witamy! :) Obsługa muzyczna na najwyższym poziomie, ustalenia szczegółów na bieżąco - bezproblemowo. Jakbyśmy mieli wybierać raz jeszcze - na pewno byśmy wybrali kolejny raz tak samo. Nasi goście również byli bardzo zadowoleni i to dzięki Wam bawili się do białego rana. Nie zmieniajcie się i grajcie tak dalej. Pozdrawiamy Żaneta i Andrzej :)

ŻANETA I ANDRZEJ 05.06.2013 / 23:09

 

 

Witam. Brak mi słów co do tego zespołu. Jest po prostu rewelacyjny! Wszyscy się świetnie bawiliśmy i nikt nie żałuje :) Dziękujemy jeszcze raz :)

PALCZOWICE 29.10.2012 / 14:31



Witam Państwa! Jeśli szukacie najlepszego zespołu polecam wam właśnie ten zespół! Positive Music jest super! Mili członkowie zespołu, grają super! Moim gościom wszystkim się podobało. Na weselu wokalistka piękna o pięknym głosie. Naprawdę warto ich wybrać. Polecam w 100 procentach. Pozdrowienia dla całego zespołu.

PAWEŁ I RENATA 27.10.2012 / 15:02



Witamy positivnie ;) Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za rewelacyjną oprawę muzyczną naszego wesela. Jesteście kapelą profesjonalną, cierpliwą i spełniacie wszystkie zachcianki :) Jesteśmy zadowoleni w 1000% od wyprowadzenia z domów do ostatniej minuty poprawin! Polecam wszystkim którzy chcą positivnie wspominać swoje wesele :) Dla każdego coś fajnego, i dla młodego i dla starego. BARDZO DZIĘKUJEMY !!!

AGATA I ŁUKASZ 26.09.2012 / 22:56



Witam :) Dziękujemy za rewelacyjną muzykę w tym najważniejszym dla nas dniu :) Uważamy, że decyzja wyboru Państwa zespołu była w 100% udana - to opinia nasza jak i naszych gości weselnych :). Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w tym co robicie :)

TOMEK I AGNIESZKA 02.09.2012 / 21:12



Witajcie! Chciałam tutaj wkleić parę słów dla wszystkich odwiedzających Waszą stronę :) Wam oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuje(my) za super oprawę na weselu. Drodzy Goście! Bierzcie ten zespół z zamkniętymi oczami/uszami - REWELACYJNA KAPELA! Grają wszystko i to w bardzo dobrym stylu :) GORĄCO POLECAMY!

KINGA & MARCIN 31.07.2012 / 13:28



Witam! Ładnie państwo gracie i ładnie śpiewacie! Lubię w szczególności jak śpiewa w zespole pani wokalistka i umie śpiewać - a wy w swoim zespole taką właśnie macie! Posiada ładny głos! Podoba mi się w szczególności kawałek "Bo jo cie kochom" i "Baju baj". Super kawałki! Pozdrawiam!

PAWEŁ 21.01.2012 / 19:33



Drodzy Państwo! Przyznać muszę, że daliście czadu na Sylwestrze! Cała nasza paczka świetnie się bawiła! W końcu mogłam usłyszeć fajne hiciory, a nie weselną "klepę"! Nie sądziłam - jako techno-maniaczka - że tak świetnie będę się bawić przy piosenkach zasłyszanych wiele lat temu (jejkuś, jak te latka lecą) :) w nowoczesnym wykonaniu! Dla mnie bomba! Również mój średnio tańczący mąż prawie nie schodził z parkietu! Polecam Wam tą kapelkę na każdą imprezę - ruszyli "zatrzęśli" nami porządnie! :) W przyszłym roku - jeśli znowu Positive zagra na Sylwestrze - bankowo się piszemy! Pozdrowionka!

MARTA I KREJZOLE 16.01.2012 / 16:29



Witam :) widzę nowy dział "Opinie" na stronce (wcześniej sprawdzałam gdy patrzyliśmy jaki zespół zagra na sylwestra w Lirze i nie było działu). Chcę napisać że świetnie z mężem bawiliśmy się, mamy super wspomnienia z tej sylwestrowej nocy, ja najlepiej wspominam Zakopower, Dodę i moją Tinę, a mąż Maleńczuka i Purpli, Dzięki :)

AGA 03.01.2012 / 10:08

 

 

 

NOWA OPINIA:

Autor: *

Telefon / email: **

Jak tu trafiłeś/-aś:

Twoja ocena imprezy:

do kitu   słaba   niezła   dobra   bardzo dobra   super

Twoja ocena strony:

do kitu   słaba   niezła   dobra   bardzo dobra   super

Treść opinii: *

Kod z obrazka: *

** Pola wymagane

** Pola wymagane, które nie będą publikowane na stronie

 

 

 

 

© 2012 by positive. Kopiowanie jakichkolwiek materiałów ZABRONIONE!